Geelgroene en bruine loafers op een grijze bank
Driekleurige bootschoenen met vetersluiting en lederlook voor heren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Driekleurige bootschoenen met vetersluiting en lederlook voor heren

94,90

Harmonieuze, flamboyante kleuren
Comfortabele gewatteerde zolen
Met zorg gemaakt
Ontworpen met praktische veters

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze driekleurige heren veterschoenen met lederlook zijn de perfecte mix van stijl, comfort en superieure kwaliteit. Het eerste wat u moet weten is de praktische combinatie van aandrijflijn. Deze driekleuren zijn ontworpen met een led-look stereotype en hebben een luxueuze, geraffineerde structuur die niet uit de toon valt. Een ander opvallend voordeel van de driekleur boot mocassins met vetersluiting is hun extreme comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins combineren elegantie en functionaliteit voor een unieke look. Ze zijn een perfecte mix van elegantie en comfort. Het open, open werk geeft deze mocassins een aparte look en onderscheidt ze van andere klassieke modellen. Met zijn felle kleuren die harmonieus gecombineerd zijn, is dit model meteen een blikvanger en weerspiegelt het een verfijnd gevoel voor stijl.”

Kwaliteitsmaterialen

Deze mocassins hebben een luxe uitstraling en bieden een elegante esthetiek zonder aan comfort in te boeten. De perfecte imitatie van het materiaal maakt het product tot een aantrekkelijk en vriendelijk item. De antislip rubberen buitenzool biedt een stevige grip op verschillende oppervlakken, van het dek van een laars tot drukke straten in de stad. Deze eigenschap garandeert uw veiligheid onderweg terwijl de integriteit van het ontwerp van het product behouden blijft.
Geelgroene en bruine loafers op een grijze bank

Harmonieuze kleuren

Deze mocassins combineren elegantie en functionaliteit voor een unieke look. Ze zijn een perfecte mix van elegantie en comfort. Het open, open werk geeft deze mocassins een aparte look en onderscheidt ze van andere klassieke modellen. Met zijn felle kleuren die harmonieus gecombineerd zijn, is dit model meteen een blikvanger en weerspiegelt het een verfijnd gevoel voor stijl.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Cuir régénré

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu