Driekleurige oranje, groene en witte loafers op een grijze vloer in profiel
Casual mocassins voor heren in driekleurig oranje
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Casual mocassins voor heren in driekleurig oranje

94,90

Flamboyante kleuren
Klassiek maar trendy
Productiekwaliteit
Maten 36 tot 46

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze driekleurige oranje casual bootschoenen voor heren zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar zowel comfort als stijl in hun schoenen. Met hun open, moderne ontwerp zijn deze loafers een geweldige aanvulling op elke outfit. De constructie garandeert superieure kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien laten ze uw voeten de hele dag ademen, zelfs bij warm weer. Dit casual model heeft een elegante touch dankzij het elegante ontwerp.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze patronen zijn ontworpen om een gevoel van identiteit te creëren in het leven van mannen en vrouwen, die voortdurend op zoek zijn om samen te werken op een manier die één ruimte creëert die hen een sterk gevoel van persoonlijke identiteit geeft. Het driekleurige oranje ontwerp is zowel modern als tijdloos en voegt een levendig en dynamisch accent toe. Ze zijn zeer veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan outfits. Gebruik uw kleding zoals u wilt, en vergeet niet om extra kleur aan uw garderobe toe te voegen voor een geweldige outfit!”

Zorgvuldig geselecteerde materialen

Deze mocassins zijn met de grootste zorg gemaakt en combineren traditioneel vakmanschap met moderne, hoogwaardige materialen. De stevigheid van bootmocassins is een essentieel kenmerk dat uitzonderlijke duurzaamheid garandeert. De schoen is gemaakt van sterk, duurzaam materiaal. Dit materiaal van topkwaliteit zorgt ook voor optimale prestaties, zodat u lange tijd comfortabel kunt werken.
Driekleurige oranje, groene en witte loafers op een grijze vloer in profiel
Driekleurige oranje, groene en witte loafers op een grijze vloer in profiel

Geef uw outfit meer pit

Deze patronen zijn ontworpen om een gevoel van identiteit te creëren in het leven van mannen en vrouwen, die voortdurend op zoek zijn om samen te werken op een manier die één ruimte creëert die hen een sterk gevoel van persoonlijke identiteit geeft. Het driekleurige oranje ontwerp is zowel modern als tijdloos en voegt een levendig en dynamisch accent toe. Ze zijn zeer veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan outfits. Gebruik uw kleding zoals u wilt, en vergeet niet om extra kleur aan uw garderobe toe te voegen voor een geweldige outfit!

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel de semelle

PVC