Paar zwarte en kaki bootloafers op een witte vloer in profiel
Tweekleurige zwarte veterschoenen voor heren
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Tweekleurige zwarte veterschoenen voor heren

94,90

Modieus tweekleurig ontwerp
Kwaliteitsmaterialen
Zachte, comfortabele schoenen
Maten 36 tot 46

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze zwarte tweekleurige bootloafers met vetersluiting voor heren. Met hun elegante ontwerp zijn ze perfect voor elke outfit, of voor een formele of casual look. De combinatie van kleuren geeft ze een frisse, moderne touch. Of u nu op vakantie aan zee bent of in de stad op drukke straten, deze boot mocassins geven u overal grip en comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun geraffineerde ontwerp en hoogwaardige constructie hebben deze schoenen alles wat de moderne man zoekt in een paar loafers. Ze zijn de perfecte mix van klassieke stijl en moderne flair. Het klassieke uiterlijk van de schoenen zorgt voor een casual maar chique look, die ideaal is voor alle stijlen. De rubberen buitenzool biedt optimale grip op alle oppervlakken, zodat er geen risico is op uitglijden of vallen.”

Comfortabele, verstelbare schoenen

Dankzij de gladde materialen op een aantal oppervlakken, zoals het binnenzool aan de voorkant, kunt u met deze mocassins een hoog comfortniveau bereiken. De twijfelachtige zijkant draagt ook bij aan het superieure comfort dat deze mocassins bieden. Dit betekent niet dat u een hoog niveau van comfort heeft wanneer u ze draagt (dankzij de goede pasvorm!), maar het betekent wel dat u een hoog niveau van comfort heeft wanneer u ze draagt.
Paar zwarte en kaki bootloafers op een witte vloer in profiel
Paar zwarte en kaki bootloafers op een witte vloer in profiel

Alles om te behagen!

Met hun geraffineerde ontwerp en hoogwaardige constructie hebben deze schoenen alles wat de moderne man zoekt in een paar loafers. Ze zijn de perfecte mix van klassieke stijl en moderne flair. Het klassieke uiterlijk van de schoenen zorgt voor een casual maar chique look, die ideaal is voor alle stijlen. De rubberen buitenzool biedt optimale grip op alle oppervlakken, zodat er geen risico is op uitglijden of vallen.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

PVC

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu