Gele, roze en blauwe bootschoenen, in profiel geplaatst op een grijze vloer
Hippe driekleurige bootschoenen voor heren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Hippe driekleurige bootschoenen voor heren

94,90

Combinatie van 3 trendy kleuren
Klassiek schoenontwerp
Met zorg gemaakt
Stijl en comfort in één

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Trendy driekleurige boot mocassins voor dames, de perfecte combinatie van stijl en moderniteit. Ze zijn ontworpen met oog voor detail, en hun lichtgewicht constructie garandeert veel flexibiliteit en bewegingsvrijheid, zonder aan comfort in te boeten. Dankzij het sterke, korte frame zit u zeer comfortabel. Het unieke ontwerp is gebaseerd op een trio van dynamische, harmonieuze kleuren.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun elegante, moderne ontwerp zijn deze loafers een echte blikvanger bij elke outfit. Bovenal voegen ze stijl en kleur toe met hun harmonieuze driekleurige ontwerp. De contrasterende stiksels geven een subtiel detail aan de manarop waarop de harmonieus vloeiende stof wordt gebruikt. Deze harmonieuze mix van kleuren creëert een praktisch effect waar anderen van kunnen genieten.”

Ergonomische schoenen

Deze slijtvaste mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De constructie is stevig en solide, met een hoge duurzaamheid en een strakke look. Deze monturen zijn niet alleen stevig, maar ook zeer comfortabel dankzij de harde schaal met kussentjes. Yesterday heeft een optimale grip, vooral bij langdurig gebruik, maar het antisliprubber zorgt voor een stevige grip op alle oppervlakken.
Gele, roze en blauwe bootschoenen, in profiel geplaatst op een grijze vloer
Gele, roze en blauwe bootschoenen, in profiel geplaatst op een grijze vloer

Modern ontwerp

Met hun elegante, moderne ontwerp zijn deze loafers een echte blikvanger bij elke outfit. Bovenal voegen ze stijl en kleur toe met hun harmonieuze driekleurige ontwerp. De contrasterende stiksels geven een subtiel detail aan de manarop waarop de harmonieus vloeiende stof wordt gebruikt. Deze harmonieuze mix van kleuren creëert een praktisch effect waar anderen van kunnen genieten.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

PVC

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu