Zwarte loafers met oranje zolen op een grijze bank
Herenboot mocassins met lederlook en gekleurde zolen
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Herenboot mocassins met lederlook en gekleurde zolen

94,90

Originele gekleurde zool
Klassiek, elegant ontwerp
Lederlook van hoge kwaliteit
Comfortabele, flexibele schoenen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

De lederlook bootloafers met gekleurde zolen voor heren hebben een klassiek ontwerp, maar zijn origineel dankzij het vleugje kleur op de zool. De materialen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, ze zijn ook functioneel. Ze maken elke dag comfortabel. Het uiterlijk geeft deze modellen een stijlvol, elegant ontwerp.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun tijdloze bootloaferontwerp geven deze schoenen uw outfit een elegante, casual touch. Ze zijn de perfecte keuze voor mannen die stijl, comfort en functionaliteit in hun outfit willen combineren. De zelfverzekerde look geeft deze schoenen een traditionele, authentieke charme die niet langer in de mode is. De zorgvuldige afwerking zorgt ook voor een grotere weerstand tegen stoten, krassen en andere schade, zodat u nog lang van uw mocassins kunt genieten.”

Gekleurd zooldetail

Het beste aan deze bootmoccasins zijn de kleurrijke stiksels. Deze schoenen geven originaliteit en elegantie aan de algehele look. De mocassins zijn verkrijgbaar in twee elegante kleuren, rood en oranje, en kunnen gedragen worden als outfit of als een elegante kleur die zowel stijlvol als discreet is. De vorm van het patroon is zowel origineel als klassiek.
Zwarte loafers met oranje zolen op een grijze bank

Tijdloos ontwerp

Met hun tijdloze bootloaferontwerp geven deze schoenen uw outfit een elegante, casual touch. Ze zijn de perfecte keuze voor mannen die stijl, comfort en functionaliteit in hun outfit willen combineren. De zelfverzekerde look geeft deze schoenen een traditionele, authentieke charme die niet langer in de mode is. De zorgvuldige afwerking zorgt ook voor een grotere weerstand tegen stoten, krassen en andere schade, zodat u nog lang van uw mocassins kunt genieten.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Cuir régénré

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu