Beige loafers op de vloer tegen een bakstenen muur
Tweekleurige bootschoenen met vetersluiting voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Tweekleurige bootschoenen met vetersluiting voor heren

79,90

Trendy tweekleurig ontwerp
Zachte, ademende stof
Verstelbaar kantontwerp
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze tweekleurige bootloafers met vetersluiting voor heren zijn zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen, waardoor ze een duurzame investering in uw garderobe zijn. Deze loafers hebben een zeer elegant silhouet met een ronde neus die een natuurlijk onderdeel van de outfit is. De matrassen zorgen voor een persoonlijk tintje, zodat u kunt genieten van de perfecte pasvorm.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze ongelooflijk elegante ontwerpen zijn perfect voor elke gelegenheid waarbij u er goed uit wilt zien of een informeel samenzijn met vrienden wilt hebben. De dierenartsen willen niet dat deze loafers extra elegantie hebben, maar ze willen u wel dat beetje extra geven dat u aan uw persoonlijke klant kunt doorgeven. Als u niet genoeg kracht heeft voor onderstuur of zelfs verlies voor ontspanning, heeft u volledige controle over hoe comfortabel u bent.”

Trendy tweekleurige zijde

Deze mocassins zijn gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en hebben een tijdloos, verfijnd ontwerp. De twee contrasterende kleuren werken perfect samen om een moderne, chique look te creëren. Het onderscheidende kenmerk van deze mocassins is hun unieke, subtiele ontwerp. De subtiliteit van het ontwerp geeft deze mocassins een interessante visuele dimensie aan uw outfit.
Beige loafers op de vloer tegen een bakstenen muur

Praktisch veterontwerp

Deze ongelooflijk elegante ontwerpen zijn perfect voor elke gelegenheid waarbij u er goed uit wilt zien of een informeel samenzijn met vrienden wilt hebben. De dierenartsen willen niet dat deze loafers extra elegantie hebben, maar ze willen u wel dat beetje extra geven dat u aan uw persoonlijke klant kunt doorgeven. Als u niet genoeg kracht heeft voor onderstuur of zelfs verlies voor ontspanning, heeft u volledige controle over hoe comfortabel u bent.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel de semelle

Cuir régénéré

Matériau de Semelle Extérieure

Rubber

Matériau Supérieur

Cuir fendu