Benen en voeten van een vrouw van voren die een blauwe jeans en zwarte opengewerkte sleehakken draagt, met één voet opgetrokken op de teen
Vintage opengewerkte loafers met kleine sleehak voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Vintage opengewerkte loafers met kleine sleehak voor dames

34,90

Comfortabel en flexibel
Meer dan 6 kleuren om uit te kiezen
Trendy opengewerkt patroon
Een tijdloos model

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze open teen loafers in vintage-stijl met een kleine sleehak voor dames zijn de perfecte schoenen om een vleugje retro elegantie aan uw garderobe toe te voegen. Ze zijn ontworpen met zorg en aandacht voor detail, en hebben een klein montuur voor extra comfort. Bovendien is het een zeer stijlvol en retro ontwerp.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun elegante, subtiele ontwerp combineren deze mocassins comfort en gemak tot in de perfectie, waardoor ze een must-have zijn voor elke garderobe Ze hebben een laag profiel, open naar de voet, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei soorten sportkleding, en ze kunnen ook gebruikt worden voor warmte. Ze kunnen heel goed gebruikt worden en zijn erg vriendelijk.”

Comfort en flexibiliteit

Deze mocassins zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte pasvorm zodra ze aantrekt. Het materiaal dat gebruikt wordt om de show te maken is het belangrijkste materiaal, wat ook zorgt voor een perfecte afwerking. De schoen vormt zich zacht naar uw voeten en laat ze gemakkelijk ademen, zodat u zich niet ongemakkelijk of verstikt voelt. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken omdat er geen veters zijn, maar ze zitten net zo lekker en comfortabel. U kunt ze urenlang zonder zorgen dragen.
Benen en voeten van een vrouw van voren die een blauwe jeans en zwarte opengewerkte sleehakken draagt, met één voet opgetrokken op de teen

Elegant opengewerkt ontwerp

Met hun elegante, subtiele ontwerp combineren deze mocassins comfort en gemak tot in de perfectie, waardoor ze een must-have zijn voor elke garderobe Ze hebben een laag profiel, open naar de voet, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei soorten sportkleding, en ze kunnen ook gebruikt worden voor warmte. Ze kunnen heel goed gebruikt worden en zijn erg vriendelijk.

Extra informatie

Matériel de semelle

PU

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

Rubber

Matériau Supérieur

PU