op een grijze vloer, een paar gebreide sportschoenen met luipaardprint en dikke witte zolen om op te glijden, bloot gedragen met een zwarte legging
Sportschoenen met luipaardprint voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Sportschoenen met luipaardprint voor dames

44,90

Uitstekend loopcomfort
Uitstekend zoolcomfort
Lichtgewicht schoen
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze sportschoenen van mesh met luipaardprint zijn de perfecte keuze voor casual en comfortabel autorijden. Ze zijn trendy en garanderen het best mogelijke comfort voor in de auto! Dit originele, duurzame model is ideaal voor lange wandelingen en casual activiteiten en is de perfecte keuze voor winterse outfits.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassin is de perfecte keuze voor een weekendje weg of een weekendje weg en biedt een originele stijl en optimaal comfort. De trendy luipaardprint en warme kleuren geven uw sportieve look een echt gevoel van beweging en warmte. De lichte en flexibele EVA-zool biedt veel flexibiliteit en duurzaamheid voor langdurig gebruik.”

Gemakkelijk aan te trekken

Als een tweede huid met hun elastische bovenwerk zijn deze mocassins praktisch om te dragen en garanderen ze de hele dag door een perfecte pasvorm en goede ondersteuning. Door het ontwerp zonder veters zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, terwijl de lage uitsnijding zorgt voor volledige bewegingsvrijheid voor uw voeten.
op een grijze vloer, een paar gebreide sportschoenen met luipaardprint en dikke witte zolen om op te glijden, bloot gedragen met een zwarte legging

Comfortabel en trendy!

Deze mocassin is de perfecte keuze voor een weekendje weg of een weekendje weg en biedt een originele stijl en optimaal comfort. De trendy luipaardprint en warme kleuren geven uw sportieve look een echt gevoel van beweging en warmte. De lichte en flexibele EVA-zool biedt veel flexibiliteit en duurzaamheid voor langdurig gebruik.

Extra informatie

Materiaal

Kleur

Seizoen

, ,

Hauteur semelle

2 cm