Vrouw naast een witte sofa die een mocassin vasthoudt en een zwarte mocassin aan haar linkervoet draagt
Sleehakken met krokodilleneffect en gouden ketting voor dames
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Sleehakken met krokodilleneffect en gouden ketting voor dames

54,90

Zeer comfortabele sleehak
Elegant, eigentijds ontwerp
4 kleuren beschikbaar
Opmerkelijk krokodillenleer-effect
Praktisch open ontwerp

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze krokodillenleren sleehakken met open teen en gouden ketting voor dames zijn het toppunt van elegantie en glamour. Het bovenwerk van krokodillenleer geeft het model een geraffineerde, gedurfde look. De strakke lijnen geven het model een strakke, elegante look. Dit ontwerp biedt optimaal comfort en geeft u een veilig gevoel als u een lange dag onderweg bent.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze sleehakken met krokodilleneffect met open teen zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. De details met krokodilleneffect geven deze loafers een stijlvolle, trendy look die niet zal misstaan. De krokodillenleer geeft een extra vleugje elegantie aan deze zeer elegante ontwerpen. Het nieuwste decor voor een origineel accent.”

Praktisch open ontwerp

Dankzij het open silhouet kunnen uw voeten ademen terwijl ze er toch chic en stijlvol uitzien. Deze loafers zijn ideaal voor warme zomerdagen of speciale avondjes uit en geven u een onberispelijke look zonder afbreuk te doen aan uw comfort. Ze zijn geweldig om in te werken en te gebruiken, maar ze maken u niet minder comfortabel. De sleehakzool voegt niet alleen hoogte toe, maar biedt ook extra ondersteuning en stabiliteit gedurende de hele dag. U kunt dus met vertrouwen lopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongemak.
Vrouw naast een witte sofa die een mocassin vasthoudt en een zwarte mocassin aan haar linkervoet draagt

Trendy krokodillenleer-effect

Deze sleehakken met krokodilleneffect met open teen zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. De details met krokodilleneffect geven deze loafers een stijlvolle, trendy look die niet zal misstaan. De krokodillenleer geeft een extra vleugje elegantie aan deze zeer elegante ontwerpen. Het nieuwste decor voor een origineel accent.

Extra informatie

Matériel Doublure

Mesh

Matériel de semelle

Fabric

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

EVA

Matériau Supérieur

PU