Benen van een zittende vrouw met witte sleehakken
Sleehakken met gouden gesp voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Sleehakken met gouden gesp voor dames

49,90

Absoluut comfort
Tijdloos ontwerp
Gevoerde binnenzool
Meer dan 5 kleuren beschikbaar

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze dames sleehakken met goudkleurige gespdetails zijn esthetisch aantrekkelijk en ook uiterst comfortabel dankzij het speciale sleehakontwerp. De gedempte binnenzool biedt optimale ondersteuning voor de voet. Het klassieke mocassin-silhouet wordt ook in deze moderne versie opnieuw bekeken, met een licht afgeronde snit en vierkante teen om de tenen meer bewegingsvrijheid te geven.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze veelzijdige ontwerpen zijn ideaal als aanvulling op elke outfit, zowel casual als formeel. Het elegante ontwerp heeft een klassiek loafersilhouet met een moderne twist: een discrete sleehakzool die warmte en comfort biedt. En als u de schimmel laat zitten, hoeft u zich over veel dingen in huis geen zorgen te maken.”

Aantrekkelijk ontwerp

De gespen op het bovenwerk voegen een opvallende visuele aantrekkingskracht toe die meteen in het oog springt en uw voeten in stijl laat stralen. Ze voegen ook een geraffineerd tintje toe aan het algehele ontwerp van de mocassin. De mocassins hebben een extra visuele dimensie dankzij hun steriele kleur en stevige constructie. Als u de voorkeur geeft aan neutrale kleuren zoals beige of klassiek beige, of meer agressieve kleuren zoals blauw of zwart, dan zijn deze mocassins ideaal.
0-6b5009.jpeg
Benen van een zittende vrouw met witte sleehakken
0-94128c.jpeg
0-c29509.jpeg

Discrete, comfortabele sleehakzool

Deze veelzijdige ontwerpen zijn ideaal als aanvulling op elke outfit, zowel casual als formeel. Het elegante ontwerp heeft een klassiek loafersilhouet met een moderne twist: een discrete sleehakzool die warmte en comfort biedt. En als u de schimmel laat zitten, hoeft u zich over veel dingen in huis geen zorgen te maken.

Extra informatie

Matériel Doublure

NONE

Matériel de semelle

latex

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Cuir fendu