6 mocassins in verschillende kleuren diagonaal geplaatst op een witte achtergrond
Leren mocassins met klittenbandsluiting en antislipzool voor babyjongens
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Leren mocassins met klittenbandsluiting en antislipzool voor babyjongens

29,90

Comfortabele mocassins voor baby's
4 kleuren beschikbaar
Klittenbandsluiting

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze mocassins met lederlook en krasvaste en antislipzolen voor babyjongens zijn duurzaam, van goede kwaliteit en bieden superieur comfort en flexibiliteit voor de gevoelige voetjes van baby’s. Dankzij de praktische klittenbandsluiting zijn deze mocassins gemakkelijk aan en uit te trekken, wat het vaak vervelende karwei om ze aan te trekken veel gemakkelijker maakt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Leer mocassins met kras- en antislipzolen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor optimaal comfort en ultieme veiligheid wanneer uw kleintje zijn eerste stapjes zet. Deze schattige mocassins zijn gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en combineren stijl en functionaliteit om uw kind de best mogelijke ervaring te geven. De bies op het voorpaneel is een origineel kenmerk.”

Hecht op alle vloeren

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze uitzonderlijk duurzaam zijn en prettig aanvoelen. De mocassin is zacht en soepel, zodat kleine voetjes gemakkelijk kunnen ademen en optimale ondersteuning krijgen bij elke beweging. De zool is antislip, zodat de kleintjes niet uitglijden en zich zeker voelen op elke ondergrond, glad of oneffen.
6 mocassins in verschillende kleuren diagonaal geplaatst op een witte achtergrond

Origineel model

Leer mocassins met kras- en antislipzolen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor optimaal comfort en ultieme veiligheid wanneer uw kleintje zijn eerste stapjes zet. Deze schattige mocassins zijn gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en combineren stijl en functionaliteit om uw kind de best mogelijke ervaring te geven. De bies op het voorpaneel is een origineel kenmerk.

Extra informatie

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

Cuir

Saison

Printemps, Été, Automne, Hiver

Sexe

Bébé unisexe