Witte katoenen baby doop mocassins met geborduurd kruis erop
Witte katoenen baby doop mocassins
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Witte katoenen baby doop mocassins

19,90

Geschikt voor koude temperaturen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze schattige en stijlvolle doopmocassins zijn met zorg en aandacht gemaakt en bieden alle comfort die uw kleine engeltjes nodig hebben voor deze gelegenheid. Het smetteloos witte en symbolische kruis zijn ideaal voor deze religieuze ceremonie, maar kunnen ook gedragen worden naar bruiloften, familiefeesten of andere speciale evenementen. U kunt kiezen uit een breed scala aan outfits, van formeel tot elegant.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze witte katoenen baby doopmuiltjes zijn het perfecte accessoire om uw engeltje aan te kleden voor een zo belangrijke gebeurtenis als zijn of haar doop. Met hun elegante en geraffineerde look zijn deze sloffen een charmante aanvulling op uw outfit. Hun zuiver witte kleur is versierd met een mooi kruis op de bovenkant, wat een extra vleugje verfijning toevoegt aan deze schattige schoentjes voor zo’n speciale gelegenheid.”

Voor uw voetjes

Deze mocassins zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht katoen, waardoor ze de hele dag door maximaal comfort bieden. Het natuurlijke materiaal zorgt er ook voor dat tere voetjes gemakkelijk kunnen ademen zonder dat ze geïrriteerd of gehinderd raken. De zool is gedempt voor optimale demping en antislip, zodat uw kleintje niet uitglijdt of zich bezeert terwijl hij de wereld om zich heen ontdekt.
0-d6cbb5.jpeg
Witte katoenen baby doop mocassins met geborduurd kruis erop
0-a7de17.jpeg
0-c88889.jpeg

Een charmant en elegant accessoire

Onze witte katoenen baby doopmuiltjes zijn het perfecte accessoire om uw engeltje aan te kleden voor een zo belangrijke gebeurtenis als zijn of haar doop. Met hun elegante en geraffineerde look zijn deze sloffen een charmante aanvulling op uw outfit. Hun zuiver witte kleur is versierd met een mooi kruis op de bovenkant, wat een extra vleugje verfijning toevoegt aan deze schattige schoentjes voor zo’n speciale gelegenheid.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,