Op een witte achtergrond, drie canvas mocassins met Batman in het zwart, Spiderman in het blauw en Winnie the Pooh in het geel.
Canvas baby mocassins met cartoon icoontjes
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Canvas baby mocassins met cartoon icoontjes

9,90

Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen
Geschikt voor koude temperaturen
Compatibel met alle outfits

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Als u op zoek bent naar een paar schoentjes voor uw kleintje met een leuk en speels ontwerp dat tegelijkertijd stabiliteit biedt terwijl ze leren lopen, dan zijn onze cartoon canvas baby mocassins de perfecte oplossing! Deze mocassins geven uw kind maximaal comfort en bescherming, en helpen u om uw baby veilig te houden. Dit model is perfect voor baby’s behoeften vanaf het begin tot hun eerste thuis.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze cartoon mocassins zijn stijlvol en comfortabel, en een van de schattigste en meest praktische keuzes om uw kleine wonder aan te kleden en een speels, grillig tintje aan haar look te geven. Met hun unieke, kleurrijke ontwerp zullen ze samen met uw kleintje in actie komen. U zult uw favoriete mensen in actie kunnen zien!”

Comfort en bescherming

Deze mocassins van canvas zijn ontworpen met comfort en gemak in gedachten, en hebben een antisliplaag zodat u ze aan uw voeten kunt dragen zonder het risico te lopen uit te glijden. Ze zijn gemaakt van katoen, een zacht, ademend materiaal, zodat tere, gevoelige voetjes koel en droog blijven, zelfs bij warm weer.
0-a1c4d6.jpeg
Op een witte achtergrond, drie canvas mocassins met Batman in het zwart, Spiderman in het blauw en Winnie the Pooh in het geel.
0-8c6da5.jpeg

Een speels ontwerp

Deze cartoon mocassins zijn stijlvol en comfortabel, en een van de schattigste en meest praktische keuzes om uw kleine wonder aan te kleden en een speels, grillig tintje aan haar look te geven. Met hun unieke, kleurrijke ontwerp zullen ze samen met uw kleintje in actie komen. U zult uw favoriete mensen in actie kunnen zien!

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,