10 mocassins in verschillende kleuren in een cirkel met een bruin paar in het midden
Veterschoenen met franjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Veterschoenen met franjes

24,90

Meer dan 10 kleuren
Origineel model
Zachte babyschoentjes

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze mocassins met vetersluiting en franjes zijn de perfecte keuze om de voetjes van uw baby stijl en comfort te geven. Ze zijn zacht, gemakkelijk aan te trekken en licht van gewicht. Bovendien hebben ze een aantrekkelijk design en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn gemaakt van zeer comfortabel materiaal. De mocassins zijn een geweldige manier om het beste uit uw voeten te halen, zodat baby’s in alle ruimtes van het huis kunnen zien wat ze dragen. Bovendien kunnen kleine voetjes zich dankzij het ontwerp zonder stijve buitenzool op natuurlijke wijze en zonder beperkingen ontwikkelen.”

Franjes voor een trendy look

Met hun elegante ontwerp en hoogwaardige constructie bieden deze schattige mocassins uw baby optimale bescherming en voegen ze een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Franse vrouwen geven deze mocassins een unieke look. Ze zien er niet alleen geweldig uit, u voelt zich ook geweldig als u ze draagt.
10 mocassins in verschillende kleuren in een cirkel met een bruin paar in het midden

Zachte schoenen

Deze mocassins zijn gemaakt van zeer comfortabel materiaal. De mocassins zijn een geweldige manier om het beste uit uw voeten te halen, zodat baby’s in alle ruimtes van het huis kunnen zien wat ze dragen. Bovendien kunnen kleine voetjes zich dankzij het ontwerp zonder stijve buitenzool op natuurlijke wijze en zonder beperkingen ontwikkelen.

Extra informatie

Type de Fermeture

Lacets

Matière de Semelle Extérieure

PVC

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps, Automne, Hiver

Sexe

Bébé unisexe