Drie baby mocassins met vetersluiting diagonaal op een rij in wit, roze en zwart
Opengewerkte mocassins met veterschoenen voor babymeisjes
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Opengewerkte mocassins met veterschoenen voor babymeisjes

22,90

Schattig ontwerp
Zeer goede grip op de grond
Flexibel en comfortabel

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mocassins met open teen, veter en sportschoenen voor babymeisjes zijn de perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit voor opgroeiende kleine voetjes. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij hun ontwerp, en zeer comfortabel. Ze zijn ook zeer slijtvast, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de zware eisen van het dagelijks leven.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn niet alleen ademend, maar ook voorzien van een praktisch vetersysteem voor een veilige, verstelbare pasvorm. Vets kunnen gemakkelijk rechtop gezet of verloren worden, afhankelijk van hoe comfortabel ze zijn, als ze klein en sterk en stabiel zijn. De lichtgewicht, duurzame zolen bieden uitstekende grip op verschillende oppervlakken, zowel binnen als buiten.”

Uniek ontwerp

Met hun unieke ontwerp en ongeëvenaarde comfort combineren deze schattige schoenen de stijl van moderne sportschoenen met de tijdloze verfijning van mocassins. De schoonheid zit hem in het detail: deze mocassins hebben een elegant opengewerkt patroon dat een vleugje delicatesse toevoegt aan elke stap. De kleine, brede openingen creëren een levendige en creatieve esthetiek die de drager doet glimlachen.
Drie baby mocassins met vetersluiting diagonaal op een rij in wit, roze en zwart

Gemakkelijk aan te trekken en goede grip

Deze mocassins zijn niet alleen ademend, maar ook voorzien van een praktisch vetersysteem voor een veilige, verstelbare pasvorm. Vets kunnen gemakkelijk rechtop gezet of verloren worden, afhankelijk van hoe comfortabel ze zijn, als ze klein en sterk en stabiel zijn. De lichtgewicht, duurzame zolen bieden uitstekende grip op verschillende oppervlakken, zowel binnen als buiten.

Extra informatie

Matière de Semelle Extérieure

PU

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps, Été, Automne, Hiver

Sexe

Bébé fille