Roze mocassin met een kleine gesp en kleine gaatjes in de tenen op een witte achtergrond
Halfopen mocassins voor babymeisjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Halfopen mocassins voor babymeisjes

19,90

6 kleuren beschikbaar
Laat lucht circuleren
Flexibel ontwerp

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze zachte, halfopen mocassins voor babymeisjes zijn perfect om comfort, stijl en functionaliteit te combineren wanneer uw kleine babyschoentjes hun eerste nietjes hebben. Deze platte vlakken zijn met zorg en oog voor detail ontworpen en bieden een optimale balans tussen flexibiliteit en veelzijdigheid. Het halfopen ontwerp laat het water vrij circuleren, zodat het gemakkelijk over- of onderbelast kan worden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Het halfopen ontwerp van deze mocassins creëert een weelderige omgeving waar kleine baby’s ze kunnen dragen, en waar vochtophoping en overmatige transpiratie kunnen voorkomen. Dit is niet alleen voor het welzijn van de kleding van uw baby, maar ook voor een optimale hygiëne overdag. Bovendien is de ideale oplossing.”

Uitstekende kwaliteit

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning voor de gevoelige voetjes van peuters. De mocassins hebben een lichtgewicht stof die zowel duurzaam als flexibel is. Dit betekent dat er met een gerust hart aan de behoeften van de baby kan worden voldaan, dankzij de ruime keuze die moeders hebben gemaakt.
Roze mocassin met een kleine gesp en kleine gaatjes in de tenen op een witte achtergrond

Praktische loafers

Het halfopen ontwerp van deze mocassins creëert een weelderige omgeving waar kleine baby’s ze kunnen dragen, en waar vochtophoping en overmatige transpiratie kunnen voorkomen. Dit is niet alleen voor het welzijn van de kleding van uw baby, maar ook voor een optimale hygiëne overdag. Bovendien is de ideale oplossing.

Extra informatie

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

PU

Saison

Été

Sexe

Bébé fille