Metallic groene loafers met kwastjes voor heren met witte achtergrond
Metallic groene loafers met kwastjes voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Metallic groene loafers met kwastjes voor heren

79,90

Duurzaam en elegant
Ontworpen voor optimaal comfort
Met zorg en precisie gemaakt
Een originele kleur

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze metallic groene loafers met kwastjes voor heren zijn een gedurfde en stijlvolle keuze voor mannen die zich graag willen onderscheiden van de massa. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel comfortabel als duurzaam. De metallic kleur geeft deze schoenen een unieke, moderne uitstraling.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Metallic groene loafers met kwastjes voor heren zijn het toppunt van elegantie en eigentijdse stijl. Deze loafers zijn zorgvuldig gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden terwijl een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. De metallic groene kleur van de loafers is een gedurfde keuze die zeker zal opvallen en hoeven zal doen omdraaien. Dit geeft een unieke dimensie aan deze klassieke ontwerpen en maakt ze tot een echte klassieker.”

Duurzaam en elegant!

Deze mocassins hebben een stevige constructie die voldoende draagkracht garandeert. Ze zijn ontworpen met stereotype stiksels en een bloot frame, waardoor ze een lichtgewicht investering voor uw garderobe zijn. Het veteraanontwerp van de loafers maakt ze ideaal voor buitengebruik, waardoor ze een praktische keuze zijn voor moderne mannen die veel tijd buiten doorbrengen. Het decoratieve patroon op de voorkant geeft een extra vleugje elegantie, waardoor deze loafers perfect zijn voor formele of casual gelegenheden.
Metallic groene loafers met kwastjes voor heren met witte achtergrond
Metallic groene loafers met kwastjes voor heren met witte achtergrond

Met zorg gemaakt van de beste materialen!

Metallic groene loafers met kwastjes voor heren zijn het toppunt van elegantie en eigentijdse stijl. Deze loafers zijn zorgvuldig gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden terwijl een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. De metallic groene kleur van de loafers is een gedurfde keuze die zeker zal opvallen en hoeven zal doen omdraaien. Dit geeft een unieke dimensie aan deze klassieke ontwerpen en maakt ze tot een echte klassieker.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

,