Metallic paarse heren loafers met kwastje, bruine achtergrond en vlag met het opschrift london
Paarse metallic loafers met kwastjes voor heren
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Paarse metallic loafers met kwastjes voor heren

79,90

Duurzaam en elegant
Ontworpen voor optimaal comfort
Met zorg en precisie gemaakt
Een originele kleur

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Maak kennis met onze metallic paarse loafers met kwastjes voor heren, ze zijn de perfecte keuze voor gedurfde, moderne mannen die een uniek vleugje stijl aan hun outfit willen toevoegen. Deze mocassins zijn met zorg en aandacht voor detail gemaakt, en zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden en toch stijlvol en modieus te blijven. De metallic bleke kleur geeft deze loafers een opvallende en stijlvolle look.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze metallic paarse loafers met kwastjes voor heren zijn een gedurfde en stijlvolle keuze voor mannen die zich graag willen onderscheiden van de massa. Deze loafers zijn gemaakt van slijtvaste materialen en zijn zeer comfortabel om te dragen. Natuurlijk, als u op zoek bent naar een speciale look, een vorm van comfort of als u iets extra’s aan uw outfit wilt toevoegen, dan zullen deze loafers echt het verschil maken.”

Gemakkelijk aan en uit te trekken

Onze loafers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het veterloze ontwerp Dankzij het uitgebreide assortiment zijn deze vlechtheren zeer veelzijdig en kunnen ze voor een groot aantal doeleinden en toepassingen gebruikt worden. En als u op zoek bent naar een speciale gelegenheid, een bijeenkomst met vrienden of een informatiebijeenkomst, dan zult u zeker gebruik willen maken van deze ligstoelen en ze complimenteren. Ondanks hun nut zijn deze overkappingen ook praktisch.
Metallic paarse heren loafers met kwastje, bruine achtergrond en vlag met het opschrift london

Bieden uitzonderlijk comfort

Onze metallic paarse loafers met kwastjes voor heren zijn een gedurfde en stijlvolle keuze voor mannen die zich graag willen onderscheiden van de massa. Deze loafers zijn gemaakt van slijtvaste materialen en zijn zeer comfortabel om te dragen. Natuurlijk, als u op zoek bent naar een speciale look, een vorm van comfort of als u iets extra’s aan uw outfit wilt toevoegen, dan zullen deze loafers echt het verschil maken.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,