Foto van meerdere orthopedische mocassins met plateaus in verschillende kleuren, gelegd rond een paar versleten beige mocassins.
Orthopedische plateauzolen
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Orthopedische plateauzolen

54,90

Een antislipzool
Een klein hakje om het silhouet te verbeteren
Betere houding en ondersteuning
Perfect voor alle gelegenheden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische suède plateauzolen hebben een moderne, elegante look en geven uw voeten al het comfort dat ze nodig hebben. Een paar orthopedische comfortschoenen die er niet uitzien als schoenen, die bij al uw looks passen en u een geraffineerde uitstraling geven.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun plateau zorgen onze orthopedische suède mocassins ervoor dat uw lichaam in een goede houding staat om allerlei soorten pijn te voorkomen. Een verhoogde hak met een vorm die zich naar de boog van uw voet vormt, zodat u comfortabel kunt lopen. Onze orthopedische suède mocassins zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl voor uw dagelijkse leven.”

Voel u goed geschoeid en gekleed

De witte plateauzool geeft deze loafers een moderne, casual look, terwijl het suède bovenwerk een vleugje elegantie toevoegt, waardoor deze loafers perfect zijn voor elke gelegenheid. U kunt ze overal bij dragen, ongeacht de gelegenheid of het seizoen, want suède en leer zijn ideaal voor zowel zomer als winter.
Foto van meerdere orthopedische mocassins met plateaus in verschillende kleuren, gelegd rond een paar versleten beige mocassins.
17371-f4a22f.jpeg
17371-c73592.jpeg

Dagelijks welzijn voor uw voeten

Met hun plateau zorgen onze orthopedische suède mocassins ervoor dat uw lichaam in een goede houding staat om allerlei soorten pijn te voorkomen. Een verhoogde hak met een vorm die zich naar de boog van uw voet vormt, zodat u comfortabel kunt lopen. Onze orthopedische suède mocassins zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl voor uw dagelijkse leven.

Extra informatie

Seizoen

, , ,

Materiaal