Foto van grijze suède orthopedische plateauzolen gedragen met grijs tapijt eronder
Ademende orthopedische plateauzolen
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Ademende orthopedische plateauzolen

69,90

Ademend
Comfortabel
Praktijken
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische, ademende plateauzolen zijn gemaakt van opengewerkt suède om uw voeten te laten ademen en u perfect comfort te geven. Met een antislip binnenzool loopt u veilig. De binnenzool is gemaakt van leer voor extra comfort en heeft steunzolen om voetpijn en vermoeidheid te helpen verlichten.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze ademende orthopedische mocassins zijn gemaakt van zacht, aantrekkelijk suède. Ze zijn ontworpen om u comfortabel te houden, zodat uw lichaam niet zweet en uw ogen niet koud en licht aanvoelen. Suède is een chique materiaal, perfect voor een paar mocassins die u in elke situatie een stijlvolle look geven.”

Comfort mocassins

Dankzij hun volle vorm zijn deze mocassins erg comfortabel omdat ze uw lichaam een goede houding geven. Om pijn in uw benen, vloerkleed en gewrichten te voorkomen, moet u schoenen met een lichte hak dragen. Deze mocassins zijn voor uw voeten en uw schoenen.
Foto van grijze suède orthopedische plateauzolen gedragen met grijs tapijt eronder

Zacht, ademend en aantrekkelijk

Onze ademende orthopedische mocassins zijn gemaakt van zacht, aantrekkelijk suède. Ze zijn ontworpen om u comfortabel te houden, zodat uw lichaam niet zweet en uw ogen niet koud en licht aanvoelen. Suède is een chique materiaal, perfect voor een paar mocassins die u in elke situatie een stijlvolle look geven.

Extra informatie

Seizoen

, , ,

Materiaal