Zwarte loafers met vierkante hak op een witte achtergrond
Vrouwen loafers met lage vierkante hak
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Vrouwen loafers met lage vierkante hak

79,90

Uitstekende hielstabiliteit
Geschikt voor warm weer
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze loafers met lage vierkante hak zijn de perfecte keuze voor moderne, stijlvolle vrouwen die comfort en stijl willen combineren. Deze trendy ontwerpen creëren een slanke, strakke look die perfect is voor uw huis, of als praktische plek om vrienden te ontmoeten.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze loafers met lage vierkante hak voor dames zijn elegante, comfortabele schoenen die een chique uitstraling geven aan elke outfit. Deze schoenen zijn gemaakt van lichtgewicht synthetische stof en zijn perfect voor zowel formele als casual kleding. De binnenzolen met kussentjes zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort, de hele dag lang.”

Ultiem comfort en tijdloze stijl

Onze loafers met lage vierkante hak voor dames zijn het perfecte accessoire voor elke gelegenheid. Met het ultieme comfort en warmte zijn deze premium loafers de perfecte keuze voor een lange dag op de vloer of een lange wandeling. De dikke, dubbele laag zorgt voor stabiliteit zonder afbreuk te doen aan de elegantie van het ontwerp.
Zwarte loafers met vierkante hak op een witte achtergrond

Perfect voor formele of casual gelegenheden

Onze loafers met lage vierkante hak voor dames zijn elegante, comfortabele schoenen die een chique uitstraling geven aan elke outfit. Deze schoenen zijn gemaakt van lichtgewicht synthetische stof en zijn perfect voor zowel formele als casual kleding. De binnenzolen met kussentjes zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort, de hele dag lang.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,