Foto van een zwarte mocassin op een witte achtergrond
Damesschoenen met discrete bloemmotieven
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Damesschoenen met discrete bloemmotieven

54,90

Uitstekend zoolcomfort
Uitstekend loopcomfort
Eenvoudig onderhoud
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze damesschoenen zijn met hun discrete blokkering de perfecte keuze voor een casual look. Met hun elegante bovenkant en sterke, stevige zool zijn deze pantoffels perfect voor vrouwen die comfort en stijl willen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 41, en zijn origineel dankzij de discrete, kleurrijke blokprint die zichtbaar is op de voorkant van de trui!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers voor dames zijn platte, casual schoenen die comfort en stijl bieden. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 41 en kunnen gedragen worden door de beste chauffeurs. Hun zorgvuldige afwerking zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid voor een tijdloze elegante look, jaar na jaar.”

Een discrete friet van kleurrijke bloemmotieven

Deze mocassins zijn de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een comfortabele en originele schoen. Deze platte schoenen zijn perfect voor casual of nette outfits, dankzij het strakke ontwerp en de discrete franjes met kleurrijke bloemmotieven onder de stiksels. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn slijtvast en zorgen ervoor dat u ze op een chique en trendy manier kunt dragen.
Foto van een zwarte mocassin op een witte achtergrond
Foto van een zwarte mocassin op een witte achtergrond
Foto van een beige mocassin op een witte achtergrond
Foto van een paar beige loafers gedragen door een vrouw met een zwarte broek, tegen een grijze achtergrond

Verkrijgbaar in een groot aantal maten

Deze loafers voor dames zijn platte, casual schoenen die comfort en stijl bieden. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 41 en kunnen gedragen worden door de beste chauffeurs. Hun zorgvuldige afwerking zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid voor een tijdloze elegante look, jaar na jaar.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,