Paar orthopedische plateauzolen in beige suède met een rode en een zwarte loafer ernaast
Orthopedische schoenen met riem en dikke zool
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Orthopedische schoenen met riem en dikke zool

54,90

Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Betere houding
Perfect voor alle gelegenheden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische mocassins met stijlvolle ritsen zijn zowel comfortabel als elegant. Comfortabele schoenen om elke dag te dragen om uw voeten en uw hele lichaam te verzorgen. Mocassins met een gomplatform om de voet veilig te liften en u een comfortabelere houding te geven bij het lopen en staan.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Orthopedische schoenen draag je niet alleen omdat je voetproblemen hebt, maar ook omdat je op zoek bent naar comfort. Onze orthopedische mocassins garanderen veel comfort en loopgemak dankzij hun plateauzool. Dit betekent dat de voeten van de drager zich in de beste positie bevinden om stevig of stijf schoeisel te dragen.”

Het perfecte materiaal

Deze mocassins zijn gemaakt van suède, zijn elegant en hun leren binnenzool garandeert dat uw voeten comfortabel zullen zijn, ongeacht het seizoen of de temperatuur. Leer heeft warmteregulerende eigenschappen, zodat u het niet te warm of te koud krijgt. Een paar gemakkelijk aan te trekken schoenen die u overal bij kunt dragen.
Paar orthopedische plateauzolen in beige suède met een rode en een zwarte loafer ernaast

Alles voor uw comfort

Orthopedische schoenen draag je niet alleen omdat je voetproblemen hebt, maar ook omdat je op zoek bent naar comfort. Onze orthopedische mocassins garanderen veel comfort en loopgemak dankzij hun plateauzool. Dit betekent dat de voeten van de drager zich in de beste positie bevinden om stevig of stijf schoeisel te dragen.

Extra informatie

Seizoen

, , ,

Materiaal