blauw-beige zwarte loafers op een beige tapijt
Orthopedische suède plateauzolen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Orthopedische suède plateauzolen

74,90

Comfort
Gemakkelijk aan te trekken
Een casual look
Kwaliteit suède

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze orthopedische suède plateauzolen zijn parfait, of u nu op zoek bent naar comfortabel schoeisel of pijn hebt die deels samenhangt met lopen en een slechte houding. Ze zijn de ideale manier om u overdag te kleden en geven u zowel een elegante als casual look.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze orthopedische mocassins hebben een klein plateau aan de voorkant en een hogere hak om uw voet en hele lichaam in een houding te plaatsen om pijn bij het lopen of langdurig staan te voorkomen of te verlichten. De onderzool biedt een stevige grip op de grond en absorbeert schokken voor nog meer comfort.”

Zeer praktisch

Onze orthopedische suède plateauzolen hebben een origineel, grafisch en discreet ontwerp dat perfect is voor elke gelegenheid. Dankzij de elastieken aan de bovenkant van de voet kunt u deze schoenen gemakkelijk aan- en uittrekken, maar uw voet kan ook vrij bewegen als u loopt, voor meer bewegingsvrijheid.
blauw-beige zwarte loafers op een beige tapijt

Comfortabele schoenen

Deze orthopedische mocassins hebben een klein plateau aan de voorkant en een hogere hak om uw voet en hele lichaam in een houding te plaatsen om pijn bij het lopen of langdurig staan te voorkomen of te verlichten. De onderzool biedt een stevige grip op de grond en absorbeert schokken voor nog meer comfort.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,