Zwarte suède loafers met dikke zolen, een vrouw die haar benen kruist om ermee te pronken
Dames orthopedische suède plateauzolen
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Dames orthopedische suède plateauzolen

84,90

Comfortabele schoenen
Een slank silhouet
Compatibel met al uw outfits
Gemakkelijk aan te trekken

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Met hun stijlvolle ontwerp en praktische suède materiaal zijn deze schoenen perfect voor vrouwen die stijl en comfort in hun outfits willen combineren. Kies uit een breed kleurenpalet en vind de perfecte match voor uw outfits. Van hemelsblauw of felrood tot meer neutrale kleuren zoals zwart, deze schoenen zijn parfait voor elke gelegenheid en zorgen voor maximaal comfort.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze orthopedische suède plateauzolen zijn een stijlvol en comfortabel paar schoenen die ontworpen zijn om pijn in het lichaam te verlichten. Dankzij de zeer comfortabele binnenzool geven deze schoenen u perfecte stabiliteit en lichaamsbalans tijdens het lopen. De buitenzool is robuust en biedt perfecte grip op alle soorten ondergrond.”

Een paar ergonomische schoenen

Deze orthopedische plateauzolen zijn ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning voor alle vrouwen. Of u nu loopt of op uw werk staat, deze schoenen houden u de hele dag comfortabel. Deze orthopedische schoenen helpen u om weer in een perfecte houding te komen, terwijl uw stijl onberispelijk blijft. Het suède materiaal geeft u een echt originele look die uw mocassins uniek maakt!
Zwarte suède loafers met dikke zolen, een vrouw die haar benen kruist om ermee te pronken
Paar voeten met donkerblauwe mocassins.

Gegarandeerde grip en comfort

Onze orthopedische suède plateauzolen zijn een stijlvol en comfortabel paar schoenen die ontworpen zijn om pijn in het lichaam te verlichten. Dankzij de zeer comfortabele binnenzool geven deze schoenen u perfecte stabiliteit en lichaamsbalans tijdens het lopen. De buitenzool is robuust en biedt perfecte grip op alle soorten ondergrond.

Extra informatie

Dimensions

Hauteur du talon : 5,5 cm

Seizoen

,