Been van een vrouw met grijze schoenen aan haar voeten en andere schoenen naast haar, zwart, wit en bruin
Orthopedische mocassins voor dames met zwarte zolen
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische mocassins voor dames met zwarte zolen

74,90

Comfortabele schoenen
Een slank silhouet
Veel kleuren beschikbaar
Compatibel met al uw outfits
Gemakkelijk te onderhouden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische mocassins voor dames bieden optimaal comfort dankzij het extra comfortabele binnenzool. Hun originele constructie met zwarte buitenzool maakt ze heel speciaal en onderscheidt ze van andere paar mocassins. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen om effectieve ondersteuning van de voetboog te bieden, zodat u zich de hele dag comfortabel zult voelen. Hun elegante, chique ontwerp betekent ook dat ze bij veel verschillende outfits gedragen kunnen worden.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Dit praktische paar orthopedische mocassins is origineel dankzij het hoogwaardige buitenzool. Het elegante ontwerp geeft deze schoenen een unieke uitstraling en stelt u in staat om een unieke look te creëren die niemand anders kan bereiken! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, kunt u uw stijl naar een hoger niveau tillen.”

Schoenen voor de hele dag

Met deze orthopedische mocassins aan uw voeten bent u niet meer te stoppen! Hun elegantie en originaliteit geven u een unieke look, en hun ergonomische ontwerp betekent dat u kunt genieten van een comfortabele dagrust, ongeacht wat u draagt in uw auto, caravan of tapijt. Dit is de ideale manier om comfort en stijl te garanderen!
Been van een vrouw met grijze schoenen aan haar voeten en andere schoenen naast haar, zwart, wit en bruin
0-7c2786.jpeg

Keuze aan kleuren

Dit praktische paar orthopedische mocassins is origineel dankzij het hoogwaardige buitenzool. Het elegante ontwerp geeft deze schoenen een unieke uitstraling en stelt u in staat om een unieke look te creëren die niemand anders kan bereiken! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, kunt u uw stijl naar een hoger niveau tillen.

Extra informatie

Dimensions

Hauteur du talon : 5 cm

Materiaal

Seizoen

, , ,