Beige opengewerkte sleehak op een witte achtergrond
Comfortabele opengewerkte loafers met plateauzolen voor dames
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Comfortabele opengewerkte loafers met plateauzolen voor dames

53,90

Zacht, soepel materiaal
Ademend opengewerkt patroon
Sleehakzool voor meer comfort
Ontwerp met praktische elastische band

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze comfortabele openluchtrolstoelen zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Het opengewerkte ontwerp is zowel betrouwbaar als praktisch, zodat uw benen gemakkelijk en comfortabel kunt gebruiken. De pruik biedt extra ondersteuning voor uw voeten en verlicht ongewenste druk op de voetboog. Dit betekent dat u verder kunt gaan. Bovendien absorbeert deze lichtgewicht inlegzool schokken terwijl het evenwicht behouden blijft.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Met hun unieke ontwerp en gedetailleerde details zijn deze loafers een outfit met veel flair. Het beste aan deze loafers is de open, open voorkant, die uw kleding een open, open uitstraling geeft. Dit betekent echter niet dat u niet op zoek bent naar elegantie. U wilt comfort zonder compromissen.”

Comfortabele sleehakzool

Een ander groot voordeel is de waterinlaat die bedekt is met deze panelen. Deze biedt extra ondersteuning voor de voetboog, waardoor ze ideaal zijn voor lange dagen of gelegenheden waarbij u urenlang op uw voeten staat. Hun lichtgewicht sleehakplatform vermindert ook de druk op de hielen, zodat u de hele dag comfortabel blijft.
Beige opengewerkte sleehak op een witte achtergrond

Ademend opengewerkt patroon

Met hun unieke ontwerp en gedetailleerde details zijn deze loafers een outfit met veel flair. Het beste aan deze loafers is de open, open voorkant, die uw kleding een open, open uitstraling geeft. Dit betekent echter niet dat u niet op zoek bent naar elegantie. U wilt comfort zonder compromissen.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Materiaal