Indiase camel suède loafers met franjes en kwastjes, geplaatst op een tijdschrift op een gepolijste betonnen vloer.
Indiaanse suède mocassins met kwastjes
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Indiaanse suède mocassins met kwastjes

84,90

Geïnspireerd door Indiaanse mocassins
Rustieke charme
Aangenaam om te dragen
Beschikbaar in verschillende kleuren

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze Indiase suède loafers met kwastjes zetten de traditie voort van deze beroemde schoen die al sinds mensenheugenis gedragen wordt, met een omgeslagen bovenkant, een eenvoudige vorm en een zacht materiaal. Onze suède loafers hebben kleine kwastjes aan de voorkant om ze een chique uitstraling te geven, tegen een rand met franjes voor een bohemienachtige touch.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze Indiase suède mocassins met kwastjes zijn elegante, comfortabele schoenen die ontworpen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn veel praktische materialen en een groot aantal kleuren voor een chique uitstraling. De kwastjes en franjes aan de bovenkant voegen een vleugje verfijning en rustieke charme toe.”

Kwaliteitsschoeisel

Deze mocassins zijn gemaakt van zacht, soepel suedeleer en zitten heerlijk. Dankzij de leren binnenzool kunnen de voeten ademen en comfortabel lopen. De buitenzool is gemaakt van antisliprubber, dat de schoen verstevigt en zorgt voor veilig lopen.
Indiase camel suède loafers met franjes en kwastjes, geplaatst op een tijdschrift op een gepolijste betonnen vloer.

Elegante stijl voor iedereen

Onze Indiase suède mocassins met kwastjes zijn elegante, comfortabele schoenen die ontworpen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn veel praktische materialen en een groot aantal kleuren voor een chique uitstraling. De kwastjes en franjes aan de bovenkant voegen een vleugje verfijning en rustieke charme toe.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,