Bruine mocassin boven elkaar op een witte achtergrond
Retro mocassins voor dames in zacht leer met vierkante hakken
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Retro mocassins voor dames in zacht leer met vierkante hakken

299,90

Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Lichtgewicht schoen
Compatibel met al uw outfits
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze retro loafers met vierkante hak van zacht leer voor dames zijn elegante, comfortabele schoenen die u een tijdloze vintagelook zullen geven. Deze mocassins zijn gemaakt van soepel leer van hoge kwaliteit, zien er niet alleen geweldig uit, maar voelen ook zacht en soepel aan en zijn zeer slijtvast.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze retro loafers met vierkante hak van zacht leer voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor elke gelegenheid. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit, waardoor ze erg comfortabel zijn om te dragen. De retrostijl past perfect bij vintage-geïnspireerde of casual outfits.”

Perfect voor wie op zoek is naar een elegante vintage stijl

Onze retro loafers met vierkante hak van zacht leer zijn de perfecte schoen voor wie op zoek is naar een elegante vintage stijl zonder aan comfort in te boeten. Deze loafers zijn gemaakt van soepel leer van hoge kwaliteit en voelen zacht en luxueus aan, terwijl hun vierkante hak ze een extra vleugje verfijning geeft.
Bruine mocassin boven elkaar op een witte achtergrond

Past perfect bij vintage geïnspireerde of casual outfits

Onze retro loafers met vierkante hak van zacht leer voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor elke gelegenheid. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit, waardoor ze erg comfortabel zijn om te dragen. De retrostijl past perfect bij vintage-geïnspireerde of casual outfits.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen