Paar witte opengewerkte mocassins voor babymeisjes op een witte achtergrond
Zachte opengewerkte mocassins voor babymeisjes
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Zachte opengewerkte mocassins voor babymeisjes

19,90

Zeer goede hechting
Ideaal voor baby's eerste stapjes
Schattig ontwerp

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Zachte mocassins met opengewerkt patroon voor babymeisjes zijn absoluut schattige en elegante schoentjes die kleine prinsesjes in de dop zullen bekoren. Met hun nauwgezette aandacht voor detail en vakmanschap zijn deze mocassins niet alleen trendy, maar bieden ze ook comfort voor alle babykleertjes.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze zachte, opengewerkte mocassins voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om een vleugje stijl en comfort toe te voegen aan de voetjes van uw baby. Deze mocassins zijn gemaakt van dik, stevig leer en zijn speciaal ontworpen voor een optimale pasvorm voor de voetjes van uw baby. Ze zijn ideaal voor de eerste levensfase van uw baby en combineren comfort met een zachte look.”

Slipvaste zool

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en soepel, zodat kleine voetjes zich de hele dag ongelooflijk comfortabel voelen. De flexibele constructie stimuleert natuurlijke voetbewegingen, wat essentieel is wanneer uw kind leert lopen. De antislipzool biedt uitstekende grip op verschillende oppervlakken, van gladde tegels tot gepolijste houten vloeren.
0-25ff99.jpeg
Paar witte opengewerkte mocassins voor babymeisjes op een witte achtergrond
0-d0703e.jpeg

Ideaal voor de eerste nietjes

Deze zachte, opengewerkte mocassins voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om een vleugje stijl en comfort toe te voegen aan de voetjes van uw baby. Deze mocassins zijn gemaakt van dik, stevig leer en zijn speciaal ontworpen voor een optimale pasvorm voor de voetjes van uw baby. Ze zijn ideaal voor de eerste levensfase van uw baby en combineren comfort met een zachte look.

Extra informatie

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

PU

Saison

Été

Sexe

Bébé fille