Klassieke mocassins van synthetisch leer met een uniek ontwerp voor jongens met een houten onderkant
Stijlvolle mocassins van synthetisch leer met eendelig ontwerp voor jongeren
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Stijlvolle mocassins van synthetisch leer met eendelig ontwerp voor jongeren

54,90

Veilig en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen
Verkrijgbaar in een reeks neutrale kleuren
Comfortabel en duurzaam
Ideaal voor kleine en grote voeten

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Maak kennis met onze klassieke mocassins van synthetisch leer met een uniek ontwerp voor jongerens. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer en bieden een middenklasse alternatief voor jongeren, met behoud van de luxe van het originele materiaal. Het elegante ontwerp heeft subtiele maar essentiële details die dit tijdloze model een moderne touch geven. De contrasterende stiksels, decoratieve perforaties en verfijnde afwerkingen getuigen van minutieuze aandacht voor details en uitzonderlijk vakmanschap.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Mocassins voor jongens zijn de perfecte keuze voor jonge mannen die op zoek zijn naar een elegante, verfijnde stijl. Hun unieke ontwerp is versierd met praktische details zoals contrasterende stiksels, fijne perforaties en praktische patronen, waardoor ze de perfecte keuze voor uw garderobe zijn. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, van klassiek neutraal tot gedurfd, felle tinten, zodat jongens kunnen kiezen wat het beste bij hun persoonlijke stijl past.”

Ontworpen met uw kleintje in gedachten!

Deze mocassins zijn ontworpen om op te vallen en bewonderende blikken te trekken. Deze mocassins zijn niet alleen geweldig om te dragen, ze zijn ook uiterst comfortabel. Dankzij hun geavanceerde constructie zijn ze gemakkelijk te dragen en gemakkelijk om in te bewegen, waardoor ze een praktische keuze zijn voor actieve jongeren. U kunt deze mocassins dragen bij een formele outfit voor een speciale look, of met een spijkerbroek en T-shirt voor een casual maar chique manier om uw outfit aan te kleden.
Klassieke mocassins van synthetisch leer met een uniek ontwerp voor jongens met een houten onderkant

Trendy en elegant

Mocassins voor jongens zijn de perfecte keuze voor jonge mannen die op zoek zijn naar een elegante, verfijnde stijl. Hun unieke ontwerp is versierd met praktische details zoals contrasterende stiksels, fijne perforaties en praktische patronen, waardoor ze de perfecte keuze voor uw garderobe zijn. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, van klassiek neutraal tot gedurfd, felle tinten, zodat jongens kunnen kiezen wat het beste bij hun persoonlijke stijl past.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen