Bruine en blauwe mocassins van synthetisch leer voor jongens met een poster en spiegelachtergrond
Synthetisch leren mocassins voor jongens
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Synthetisch leren mocassins voor jongens

54,90

Praktisch en gemakkelijk aan en uit te trekken
Perfect voor actieve kinderen
Veelzijdige, elegante schoenen
Comfortabel en duurzaam

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze synthetisch leren mocassins voor jongens zijn veelzijdige, elegante schoenen die comfort en stijl combineren. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer en zijn een geweldig, vriendelijk alternatief voor jonge mannen. Ze zijn perfect voor elke situatie, of het nu een dag op school, een familiebijeenkomst of een ontmoeting met vrienden is.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze lichtgewicht, synthetische mocassins voor kinderen zijn een geweldige manier om comfort en stijl te combineren. Deze mocassins hebben een praktische slip-on voorkant en zijn perfect voor actieve kinderen die hun kinderen mee naar school willen nemen. De gepolsterde binnenzool biedt extra ondersteuning en optimaal comfort voor de groeiende voeten van jongens.”

Perfect voor uw kleintje

De mocassins hebben een extra duurzame constructie, waardoor ze gemakkelijk in en uit te lopen zijn, ideaal voor actieve kinderen die constant in beweging zijn. Het buitenzoolrubber zorgt voor een sterke grip en extra duurzaamheid, zodat kinderen kunnen lopen, rijden en slingeren. De volledige binnenzool biedt langdurig comfort, een soepele lus en extra stevigheid voor grote oppervlakken.
Bruine en blauwe mocassins van synthetisch leer voor jongens met een poster en spiegelachtergrond

Biedt extra ondersteuning en optimaal comfort

Deze lichtgewicht, synthetische mocassins voor kinderen zijn een geweldige manier om comfort en stijl te combineren. Deze mocassins hebben een praktische slip-on voorkant en zijn perfect voor actieve kinderen die hun kinderen mee naar school willen nemen. De gepolsterde binnenzool biedt extra ondersteuning en optimaal comfort voor de groeiende voeten van jongens.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,