Synthetisch suède loafers in een origineel ontwerp voor heren met een houten onderkant
Kunststof suède loafers met een origineel ontwerp voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Kunststof suède loafers met een origineel ontwerp voor heren

49,90

Geeft een gevoel van comfort
Elegant en klassiek
Jacht en uniek
Gemaakt van hoogwaardige materialen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze synthetisch suède loafers met een origineel ontwerp voor heren zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een schoen die zowel stijlvol als comfortabel is. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden een uitzonderlijke duurzaamheid en zijn tegelijkertijd milieuvriendelijk dankzij het gebruik van synthetisch suède. Het originele ontwerp heeft unieke details die een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze herenschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een ongeëvenaard gevoel van comfort, terwijl ze een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Het synthetische materiaal dat voor de productie van deze loafers wordt gebruikt, is zorgvuldig geselecteerd op sterkte en duurzaamheid. Het imiteert perfect de look en het gevoel van echt suède, maar zonder de complexe structuur en het hoge gewicht. Dit maakt het een praktische en handige keuze voor mensen die luxe willen zonder compromissen.”

Een extra vleugje stijl voor uw garderobe

Deze mocassins bieden extra comfort voor uw voeten. Bij deze loafers gaat het niet alleen om comfort, ze zijn ook nog eens uiterst comfortabel. Het goed geconstrueerde frame biedt optimale bescherming voor uw huis, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken. De constructie van deze mocassins is ontworpen voor optimale grip en stabiliteit.
Synthetisch suède loafers in een origineel ontwerp voor heren met een houten onderkant

Een ongeëvenaard gevoel van comfort

Deze herenschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een ongeëvenaard gevoel van comfort, terwijl ze een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Het synthetische materiaal dat voor de productie van deze loafers wordt gebruikt, is zorgvuldig geselecteerd op sterkte en duurzaamheid. Het imiteert perfect de look en het gevoel van echt suède, maar zonder de complexe structuur en het hoge gewicht. Dit maakt het een praktische en handige keuze voor mensen die luxe willen zonder compromissen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen