Klassieke suède loafers voor marrin heren met een witte achtergrond
Klassieke suède loafers voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Klassieke suède loafers voor heren

64,90

Ontworpen voor een aangename draagervaring
Met zorg en kwaliteit gemaakt
Comfortabel en zacht
Duurzaam en verfijnd

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze klassieke suède loafers voor heren zijn het toonbeeld van elegantie en tijdloze stijl. Ze zijn gemaakt van suède van hoge kwaliteit en bieden een stevige, comfortabele pasvorm vanaf het moment dat u ze aantrekt. Het klassieke ontwerp heeft een slank silhouet zondereters, waardoor ze zowel praktisch als gemakkelijk aan te trekken zijn.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Herenloafers zijn de perfecte keuze voor mannen die zowel comfort als stijl willen. Deze loafers, die met veel aandacht voor detail zijn ontworpen, zijn ideaal voor een comfortabel huis. De hoge kwaliteit van de suède achterkant geeft de loafers een elegante, verfijnde look. Suède gaat niet alleen over zacht, maar ook over luxueuze texturen en een stijlvolle vormgeving. De discrete stiksels zorgen voor een subtiele touch en beschermen het subtiele uiterlijk van het frame.”

Het perfecte paar voor u!

Deze klassieke suède loafers zijn verkrijgbaar in een reeks veelzijdige neutrale kleuren, zoals zwart, bruin en groen, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Als u nu op zoek bent naar een formele of casual look, zijn deze loafers er perfect voor. Als u op zoek bent naar een net pak voor een mooie wandeling over de vloer of een spijkerbroek en een casual overgooier voor een ontmoeting met vrienden, dan is dit het perfecte paar voor u!
Klassieke suède loafers voor marrin heren met een witte achtergrond
Klassieke suède loafers voor marrin heren met een witte achtergrond

Ontworpen voor een aangename draagervaring

Herenloafers zijn de perfecte keuze voor mannen die zowel comfort als stijl willen. Deze loafers, die met veel aandacht voor detail zijn ontworpen, zijn ideaal voor een comfortabel huis. De hoge kwaliteit van de suède achterkant geeft de loafers een elegante, verfijnde look. Suède gaat niet alleen over zacht, maar ook over luxueuze texturen en een stijlvolle vormgeving. De discrete stiksels zorgen voor een subtiele touch en beschermen het subtiele uiterlijk van het frame.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,