Klassieke herenschoenen met krokodilleneffect en blauwe achtergrond
Loafers met kwastjes en klassiek krokodilleneffect voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Loafers met kwastjes en klassiek krokodilleneffect voor heren

75,90

Een rijke, authentieke textuur
Een klassiek krokodilleneffect
Geraffineerde, elegante schoenen
Comfortabel en hoge kwaliteit

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze klassieke loafers met krokodilleneffect voor heren zijn de perfecte keuze voor stijlvolle, verfijnde mannen. Deze loafers zijn zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden luxe en comfort vanaf het moment dat u er voet op zet. Het stijlvolle krokodileffect geeft deze loafers een extra vleugje elegantie.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De klassieke herenschoenen met krokodilleneffect en kwastjes zijn elegante, geraffineerde schoenen die een vleugje tijdloze stijl toevoegen aan elke outfit. Deze loafers zijn gemaakt van kwaliteitsvol kunstleer en bieden uitzonderlijk comfort terwijl ze slijtvast en duurzaam zijn. Het klassieke krokodileffect op de bovenkant van de loafers voegt een dimensie van luxe en verfijning toe, trekt meteen de aandacht en maakt deze schoenen een perfecte keuze voor formele of casual gelegenheden.”

Een rijke, authentieke tekstuur!

Het krokodillenpatroon op onze mocassins is fijn bewerkt, waardoor een rijke, authentieke textuur ontstaat die opvalt door elegantie. Veteraan vakmanschap met een decoratief patroon op de voorkant geeft deze loafers een stijlvolle, tijdloze look. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze praktisch en gemakkelijk in gebruik zijn. Bovendien biedt de gepolsterde binnenzool extra ondersteuning en optimaal comfort, de hele dag lang.
Klassieke herenschoenen met krokodilleneffect en blauwe achtergrond
Klassieke herenschoenen met krokodilleneffect en blauwe achtergrond

Elegante, geraffineerde schoenen

De klassieke herenschoenen met krokodilleneffect en kwastjes zijn elegante, geraffineerde schoenen die een vleugje tijdloze stijl toevoegen aan elke outfit. Deze loafers zijn gemaakt van kwaliteitsvol kunstleer en bieden uitzonderlijk comfort terwijl ze slijtvast en duurzaam zijn. Het klassieke krokodileffect op de bovenkant van de loafers voegt een dimensie van luxe en verfijning toe, trekt meteen de aandacht en maakt deze schoenen een perfecte keuze voor formele of casual gelegenheden.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,