Bruine loafer met kwastje en krokodillenhuid-look
Mocassins van krokodillenleer met kwastjes
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Mocassins van krokodillenleer met kwastjes

79,90

Meer dan 8 maten beschikbaar
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Eenvoudig onderhoud
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze leren mocassins met krokodilleneffect voor heren zijn opvallende schoenen die elegantie, comfort en functionaliteit combineren voor een unieke draagervaring. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en bieden een uitzonderlijke duurzaamheid en een gladde afwerking voor een verfijnde stijl.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze leren mocassins met krokodilleneffect zijn het ideale schoeisel voor moderne, stijlvolle mensen. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig ontworpen om een uitstekende duurzaamheid en superieur comfort te bieden. Het droge ontwerp van de mocassins is perfect in de mode.”

Uitzonderlijke duurzaamheid

Onze leren kwastschoenen met krokodileffect voor heren zijn een stijlvol en modern paar schoenen dat comfort als tijdloze aantrekkingskracht biedt. Deze loafers zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig vervaardigd en op maat gemaakt om maximaal comfort te garanderen.
Bruine loafer met kwastje en krokodillenhuid-look

Een vierkante hiel voor optimale ondersteuning

Onze leren mocassins met krokodilleneffect zijn ontworpen in een elegante, tijdloze stijl die ze perfect maakt voor elke gelegenheid. Deze mocassins hebben een dubbele zool voor optimale ondersteuning en extra stabiliteit. Details in krokodillenleer en kwastjes op de schoenen zorgen voor een zeer elegante touch.

Extra informatie

Materiaal

,

Seizoen

,