Bruine mocassin van krokodillenleer op een beige vloer en naast een schoenlepel
Elegante krokodillenleren loafers met kwastjes voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Elegante krokodillenleren loafers met kwastjes voor heren

89,90

Langdurige glans
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Compatibel met al uw outfits
Geschikt voor warm weer

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze stijlvolle leren mocassins met krokodilleneffect voor heren zijn de perfecte keuze voor moderne, stijlvolle mannen die stijl en comfort belangrijk vinden. Deze mocassins zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en bieden veel comfort en gebruiksgemak. Door de lichte, chique constructie hebben ze een perfecte pasvorm.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze stijlvolle mocassins voor heren van krokodillenleer zijn elegante, comfortabele schoenen, perfect voor elke man die een vleugje originaliteit aan zijn garderobe wil toevoegen. Deze mocassins zijn gemaakt van soepel, slijtvast rundleer voor de hele dag comfort.”

Voor een zacht, aangenaam gevoel

Onze stijlvolle leren mocassins met krokodilleneffect voor heren zijn het perfecte schoeisel voor elke fashionista die op zoek is naar de perfecte balans tussen stijl en comfort. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder soepel leren voor een zacht, aangenaam gevoel.
Bruine mocassin van krokodillenleer op een beige vloer en naast een schoenlepel
Bruine mocassin van krokodillenleer op een beige vloer en naast een schoenlepel

Voeg een vleugje originaliteit toe aan uw garderobe

Onze stijlvolle mocassins voor heren van krokodillenleer zijn elegante, comfortabele schoenen, perfect voor elke man die een vleugje originaliteit aan zijn garderobe wil toevoegen. Deze mocassins zijn gemaakt van soepel, slijtvast rundleer voor de hele dag comfort.

Extra informatie

Materiaal

,

Seizoen

, , ,