Zwarte mocassin op een witte achtergrond met een label dat de flexibiliteit van de zool laat zien.
Comfortabele, ademende loafers voor heren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Comfortabele, ademende loafers voor heren

39,90

Bieden optimaal loopcomfort
Buitenzool met uitstekende grip
Duurzaam en slijtvast
Kan bij elke outfit gedragen worden

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze comfortabele en ademende mocassins voor heren zijn comfortabele en praktische schoenen die uw voeten optimaal ondersteunen en voor voldoende luchtcirculatie zorgen. Deze mocassins hebben een binnenzool die zich naar de vorm van uw voet vormt om drukpunten te verminderen en de uitlijning van het lichaam te verbeteren. U hoeft alleen maar uw keuze te maken.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins en andere accessoires zijn van topkwaliteit en ontworpen voor optimaal comfort. Ze passen zich aan de vorm van uw schoeisel aan en zorgen voor extra comfort. Gebruik de verschillende kleuren en zorg dat u de juiste look hebt.”

Veelzijdigheid en elegantie

Onze herenschoenen hebben een buitenzool die uitstekende grip biedt op alle oppervlakken, zodat u veilig op een natte of gladde ondergrond kunt lopen. Met hun stijlvolle ontwerp en zorgvuldige afwerking kunnen deze loafers bij elke outfit gedragen worden, zowel voor werk als vrije tijd.
Zwarte mocassin op een witte achtergrond met een label dat de flexibiliteit van de zool laat zien.

Keuze aan kleuren

Deze mocassins en andere accessoires zijn van topkwaliteit en ontworpen voor optimaal comfort. Ze passen zich aan de vorm van uw schoeisel aan en zorgen voor extra comfort. Gebruik de verschillende kleuren en zorg dat u de juiste look hebt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,