Indiaanse mocassins met franjes en gespen van camelkleurig suède op houten planken
Indiaanse mocassins met franjes en gespen
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Indiaanse mocassins met franjes en gespen

39,90

Een antislipzool
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Groot loopcomfort
Een originele en trendy look

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze Indiase mocassins met franjes en gespen hebben een bohemienachtige, etnische en moderne uitstraling. Deze mooie hoge schoenen, geïnspireerd op de schoenen die onze voorouders droegen, zijn bijgewerkt met een dubbele gesp met klinknagels rond de enkel en een rubberen zool om uw voet te beschermen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze mocassins en indianenstijl met franjes en gespen combineren een moderne, vintage stijl met veel comfort, om uw voeten tevreden te houden. De gomzolen maken deze mocassins slipvast en de zool is flexibel genoeg zodat u uw voeten vrij kunt bewegen.”

Een originele, aanpasbare stijl

De franjes die bovenkant van de schoen zijn een karakteristiek element van de Indiase stijl en voegen een vleugje originaliteit en persoonlijkheid toe aan de algehele look. De metalen onderdelen aan de zijkanten van de mocassin geven deze traditionele schoen een opvallende, moderne look. Ze zorgen ook voor een perfecte pasvorm voor optimaal comfort.
Indiaanse mocassins met franjes en gespen van camelkleurig suède op houten planken

Comfort

Onze mocassins en indianenstijl met franjes en gespen combineren een moderne, vintage stijl met veel comfort, om uw voeten tevreden te houden. De gomzolen maken deze mocassins slipvast en de zool is flexibel genoeg zodat u uw voeten vrij kunt bewegen.

Extra informatie

Seizoen

, , ,

Materiaal