Bruine indianenmocassins van PU-suède, gevoerd met een gesp rond de enkel
Indiaanse mocassins met gespsluiting
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Indiaanse mocassins met gespsluiting

49,90

Zachte schoenen
Groot loopcomfort
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Een warm, gevuld interieur

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze Indiaanse mocassins met gespsluiting zijn geïnspireerd op inheems Amerikaans schoeisel, op een moderne manier bewerkt voor een casual look en comfortabel schoeisel voor alle gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren voor alle smaken en achtergronden, dus u vindt zeker wat u zoekt. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, houden uw kleding warm en zijn perfect voor de winter.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze gevoerde Indian mocassins beschermen uw voeten tegen de kou door ze in zachtheid te hullen. Een laag zacht, langharig materiaal bedekt de binnenkant van de schoen zodat u de winter in stijl tegemoet kunt treden. U kunt de mocassins op de grond zetten zodat ze comfortabel zitten.”

Kwaliteit mocassins

Onze gevoerde Indian mocassins zijn gemaakt van PU-materiaal dat suède imiteert, met hoogwaardige afwerking op alles van het stiksel tot accessoires zoals de riem en gesp. De rubberen buitenzool is antislip en garandeert optimale grip op alle oppervlakken.
Bruine indianenmocassins van PU-suède, gevoerd met een gesp rond de enkel

Gevuld en verstelbaar

Onze gevoerde Indian mocassins beschermen uw voeten tegen de kou door ze in zachtheid te hullen. Een laag zacht, langharig materiaal bedekt de binnenkant van de schoen zodat u de winter in stijl tegemoet kunt treden. U kunt de mocassins op de grond zetten zodat ze comfortabel zitten.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,