Leren plateauzolen met riempjes voor dames
Plateauschoenen met riempjes voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Plateauschoenen met riempjes voor dames

109,90

Uitstekend loopcomfort
Goede regenbestendigheid
Eenvoudig onderhoud
Eenvoudige bevestiging

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze plateauzolen met riempjes voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele schoenkeuze voor alle gelegenheden. Ze zijn gemaakt van synthetisch leer, zijn zeer comfortabel en extreem slijtvast. De houten randen zijn een echte blikvanger voor onze klassieke ontwerpen. Het plateau biedt extra hoogte en houdt u toch in optimaal comfort. Met hun elegante ontwerp zijn deze mocassins een uitstekende keuze voor uw stijl.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze leren plateauzolen met riempjes voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele keuze als u een vleugje verfijning aan uw garderobe wilt toevoegen. Deze loafers zijn gemaakt van synthetisch leer, voelen zacht aan en zijn luxueus bij elke stap.”

Geef uzelf een slank silhouet

De open zool van de mocassins geeft extra steun aan uw voeten, zodat de beweging van uw heupen en tenen gecontroleerd wordt en u er altijd op kunt staan. De decoratieve bandjes geven deze mocassins een sterk accent, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.
Leren plateauzolen met riempjes voor dames
Leren plateauzolen met riempjes voor dames

Comfortabele, slijtvaste mocassins

Onze leren plateauzolen met riempjes voor dames zijn een stijlvolle en comfortabele keuze als u een vleugje verfijning aan uw garderobe wilt toevoegen. Deze loafers zijn gemaakt van synthetisch leer, voelen zacht aan en zijn luxueus bij elke stap.

Extra informatie

Materiaal