Plateauschoenen met metalen ketting voor dames
Plateauschoenen met metalen ketting voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Plateauschoenen met metalen ketting voor dames

29,90

Uitstekend loopcomfort
Goede regenbestendigheid
Compatibel met al uw outfits
Eenvoudig onderhoud

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze metallic ketting plateauzolen voor dames zijn een trendy en stijlvolle schoenkeuze voor moderne vrouwen. Deze loafers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimaal comfort terwijl ze een vleugje verfijning aan uw look toevoegen. Het dikke plateau van deze loafers heeft een antislipzool voor optimale grip op alle oppervlakken.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze plateauzolen met metalen ketting voor dames zijn elegante, moderne schoenen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Deze loafers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimaal comfort. Ze zijn perfect voor een stijlvolle look of een bijzondere verschijning.”

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw outfit

Het plateau biedt extra comfort voor uw voeten, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Het geglazuurde metaal is het belangrijkste onderdeel van de mocassin. De ketting voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan deze mocassins. Deze mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Plateauschoenen met metalen ketting voor dames
Plateauschoenen met metalen ketting voor dames

Innovatief ontwerp

Onze plateauzolen met metalen ketting voor dames zijn elegante, moderne schoenen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Deze loafers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimaal comfort. Ze zijn perfect voor een stijlvolle look of een bijzondere verschijning.

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal