Gekruiste vrouw met gebroken witte mocassins met dikke zwarte zolen op een grijze vloer
Orthopedische sleehakken voor dames
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Orthopedische sleehakken voor dames

49,90

Comfortabel sleehakontwerp
Adembenemende geperforeerde loafers
Gemakkelijk aan te trekken
Maten 35 tot 41

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische sleehakken voor dames combineren stijl en comfort perfect voor een superieure loopervaring. De zolen zijn het belangrijkste element van dit orthopedische artikel. Ze zijn een geweldige manier om de voeten extra hoogte en steun te geven. Dankzij het open, betrouwbare ontwerp kunt u er de hele dag op lopen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Het grootste voordeel van deze mocassins is het geavanceerde orthopedische ontwerp, waarmee u veel voorkomende problemen zoals hielpijn, metatarsalgie en nog veel meer kunt corrigeren. Een stevige grip op het voetbed helpt deze mocassins om de ergernis te voorkomen die ontstaat wanneer u met uw voeten sleept, het voetbed kan gemakkelijk verwijderd worden.”

Ademende geperforeerde loafers

Deze mocassins zijn perfect aangepast aan orthopedische behoeften en combineren functionaliteit en esthetiek om te voldoen aan de eisen van actieve vrouwen die hun voeten willen verzorgen zonder afbreuk te doen aan hun uiterlijk. Een ander geweldig aspect van deze mocassins is hun open ontwerp. Dit betekent dat de lucht rond de voorkant van de mocassin kan circuleren, waar de temperatuur optimaal is en uw voeten gemakkelijk kuntnen ademen.
Gekruiste vrouw met gebroken witte mocassins met dikke zwarte zolen op een grijze vloer
Gekruiste vrouw met gebroken witte mocassins met dikke zwarte zolen op een grijze vloer
0-596075.jpeg

Gevoerde zool

Deze orthopedische mocassins hebben ook een uitneembare binnenzool met kussentjes. Hierdoor kunt u het comfortniveau aanpassen aan uw individuele behoeften. Bovendien is de binnenzool ontworpen om schokken tijdens het lopen te absorberen, waardoor uw gewrichten en wervelkolom aanzienlijk minder worden belast. Door de ruime vorm van de schoen kunnen uw voeten vrij bewegen zonder samengedrukt te worden, wat een betere bloedcirculatie bevordert.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

latex

Matériau Supérieur

PU