Gekruiste vrouw met gebroken witte mocassins met dikke zwarte zolen op een grijze vloer
Orthopedische sleehakken met open teen voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Orthopedische sleehakken met open teen voor dames

49,90

Comfortabel sleehakontwerp
Adembenemende geperforeerde loafers
Gemakkelijk aan te trekken
Maten 35 tot 41

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische sleehakken met open teen voor dames combineren stijl en comfort perfect voor een superieure loopervaring. Mallen zijn het belangrijkste element van dit orthopedische artikel. Ze zijn een geweldige manier om de voetensteun extra hoogte en steun te geven. Dankzij het open, betrouwbare ontwerp kunt u uw eigen keuzes maken.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Het grootste voordeel van deze mocassins is het geavanceerde orthopedische ontwerp, waarmee u veel voorkomende problemen zoals hielpijn, ingeste bogen, metatarsalgie en nog veel meer kunt corrigeren. Een stevige grip op het voetbed helpt deze mocassins om de afschuw te voorkomen die ontstaat wanneer u met uw voeten sleept, zodat het voetbed gemakkelijk verwijderd kan worden.”

Adembenemende geperforeerde loafers

Deze mocassins zijn perfect aangepast aan orthopedische behoeften en combineren functionaliteit en esthetiek om te voldoen aan de eisen van actieve vrouwen die hun voeten willen verzorgen zonder afbreuk te doen aan hun uiterlijk. Een ander geweldig aspect van deze mocassins is hun open ontwerp. Dit betekent dat de lucht rond de voorkant van de mocassin kan circuleren, waar de temperatuur optimaal is en u gemakkelijk kunt ademen.
Gekruiste vrouw met gebroken witte mocassins met dikke zwarte zolen op een grijze vloer
Gekruiste vrouw met gebroken witte mocassins met dikke zwarte zolen op een grijze vloer
0-596075.jpeg

Praktisch orthopedisch ontwerp

Het grootste voordeel van deze mocassins is het geavanceerde orthopedische ontwerp, waarmee u veel voorkomende problemen zoals hielpijn, ingeste bogen, metatarsalgie en nog veel meer kunt corrigeren. Een stevige grip op het voetbed helpt deze mocassins om de afschuw te voorkomen die ontstaat wanneer u met uw voeten sleept, zodat het voetbed gemakkelijk verwijderd kan worden.

Extra informatie

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

latex

Matériau Supérieur

PU