Benen van een vrouw in profiel op haar tenen die zwarte mocassins draagt, met een miniatuurfoto van de schoen bovenaan gevouwen
Orthopedische mocassins voor dames van synthetisch leer, ballerinastijl
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Orthopedische mocassins voor dames van synthetisch leer, ballerinastijl

57,90

Flexibel synthetisch leren
Aangenaam om elke dag te dragen
Gemakkelijk aan te trekken
Maten 35 tot 42

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze ballerina-stijl synthetisch leren orthopedische mocassins voor dames zijn de perfecte mix van comfort, stijl en ondersteuning. Door de hoge kwaliteit van het materiaal kunnen ze over het bovenwerk gedragen worden, waar veel beweging in zit. Bovendien biedt het natuurlijke flexibiliteit voor een perfecte vorm die openstaat voor veel verschillende vormen. Het zorgt ook voor extra gewicht in huis om de impact van de opmaak te absorberen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer en zijn zeer slipvast. Het materiaal is flexibel en slipvast, waardoor ze perfect passen bij de manier waarop uw voeten bewegen en de manier waarop u hardloopt. Bovendien is synthetisch materiaal gemakkelijk te maken, slijtvast en waterdicht, zodat u het lang genoeg kunt gebruiken.”

Voetsteun

De mocassins zijn ook zorgvuldig ontworpen voor comfort en orthopedische ondersteuning. Met een gedempte binnenzool die zich naar de natuurlijke vorm van de voet vormt, verminderen ze de druk op gevoelige gebieden zoals de hielen en plantaire bogen. Het resultaat is veel licht, veel gewicht en een lange dag. Deze technieken zijn ideaal voor actieve patiënten die een orthopedische behandeling nodig hebben, maar niet willen inleveren op esthetiek.
Benen van een vrouw in profiel op haar tenen die zwarte mocassins draagt, met een miniatuurfoto van de schoen bovenaan gevouwen
Benen van een vrouw in profiel op haar tenen die zwarte mocassins draagt, met een miniatuurfoto van de schoen bovenaan gevouwen

Zacht, flexibel materiaal

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer en zijn zeer slipvast. Het materiaal is flexibel en slipvast, waardoor ze perfect passen bij de manier waarop uw voeten bewegen en de manier waarop u hardloopt. Bovendien is synthetisch materiaal gemakkelijk te maken, slijtvast en waterdicht, zodat u het lang genoeg kunt gebruiken.

Extra informatie

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Microfibre

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Microfibre