Foto van een paar witte orthopedische platform mocassins in leer.
Orthopedische plateauzolen van imitatieleer
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Orthopedische plateauzolen van imitatieleer

34,90

Comfortabele schoenen
Lichtgewicht schoenen
Een klein hakje om het silhouet te verbeteren
Betere houding en ondersteuning

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische mocassins van kunstleer hebben een hoog platform voor een geweldig loopcomfort. Zonder een hoog draagvermogen kunt u verder en langzamer gaan, voor een slanker figuur in comfort. Deze orthopedische mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij uw garderobe en uw huidige stemming.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De hiel van onze orthopedische mocassins van imitatieleer met een plateau meet 5 cm om uw voet net genoeg op te tillen om ervoor te zorgen dat deze in een comfortabele positie staat en dat uw hele lichaam de juiste houding aanneemt, zodat u er geen last van heeft. De antislipzool absorbeert de schokken van het lopen voor nog meer comfort.”

Kwaliteit voor uw voeten

Onze orthopedische mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige kunstleer en gaan lang mee. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en waterdicht, zodat u ze gemakkelijk kunt wassen en drogen als de koning. De elastieken aan weerszijden van de tong maken ze gemakkelijk aan te trekken en nog comfortabeler om in te lopen, omdat uw voet vrij kan bewegen.
Foto van een paar witte orthopedische platform mocassins in leer.
16294-4ae85b.jpeg

Orthopedische mocassins voor uw comfort

De hiel van onze orthopedische mocassins van imitatieleer met een plateau meet 5 cm om uw voet net genoeg op te tillen om ervoor te zorgen dat deze in een comfortabele positie staat en dat uw hele lichaam de juiste houding aanneemt, zodat u er geen last van heeft. De antislipzool absorbeert de schokken van het lopen voor nog meer comfort.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, , ,

Hauteur du talon

3-5cm