Foto's van beige leren plateauzolen met bloemvormige ventilatiegaten, gedragen
Adembenemende orthopedische mocassins voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Adembenemende orthopedische mocassins voor dames

54,90

Ademend schoeisel
Betere houding en ondersteuning
Een antislipzool

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze hoogwaardige orthopedische mocassins zijn ontworpen met standaard blokventilatie voor een glamoureuze, romantische en originele look. Een charmant ontwerp dat in de smaak zal vallen bij iedereen dankzij de vele kenmerken, waaronder de extravagante materialen en het ontwerp dat comfort garandeert.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze orthopedische mocassins zijn gemaakt van leer met een rubberen voering en kleine elastische inzetstukken aan de zijkanten van de voorkant van de schoen om ze op hun plaats te houden. Zowel de voorkant als de achterkant zijn erg licht, dus ze zijn glad en slijtvast. Een materiaal dat bestand is tegen zowel hitte als kou, zodat u ze in alle seizoenen kunt dragen.”

Orthopedische mocassins voor uw welzijn

Onze orthopedische leren mocassins hebben een plateauzool met een verhoogde hiel, zodat uw voet in een goede houding staat en daardoor ook de rest van uw lichaam. Dankzij de rubberen zool wordt de schok van het lopen geabsorbeerd, zodat uw voeten en gewrichten beschermd zijn.
Foto's van beige leren plateauzolen met bloemvormige ventilatiegaten, gedragen
Foto's van beige leren plateauzolen met bloemvormige ventilatiegaten, gedragen

De kenmerken van een comfortschoen

Deze orthopedische mocassins zijn gemaakt van leer met een rubberen voering en kleine elastische inzetstukken aan de zijkanten van de voorkant van de schoen om ze op hun plaats te houden. Zowel de voorkant als de achterkant zijn erg licht, dus ze zijn glad en slijtvast. Een materiaal dat bestand is tegen zowel hitte als kou, zodat u ze in alle seizoenen kunt dragen.

Extra informatie

Seizoen

, , ,

Materiaal