Twee paar schoenen op de vloer. Eén rode en één zwarte met bloemen op de voorkant.
Gebloemde orthopedische mocassins voor dames
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Gebloemde orthopedische mocassins voor dames

34,90

Een originele look
Comfortabele schoenen
Een flexibele zool

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze orthopedische mocassins zijn perfect voor alle vrouwen die op zoek zijn naar mooie schoenen die hele dag comfort garanderen. Dankzij het ergonomische ontwerp helpen deze mocassins om het gewicht van uw schoenen te verminderen. Bovendien maken de originele bloemen op de voorkant dit model uniek en elegant! Een must-have voor alle stijlbewuste vrouwen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze orthopedische mocassins zijn ontworpen om comfort en elegantie te combineren. De binnenzool is uiterst comfortabel en ergonomisch en helpt de voetboog te ondersteunen. Deze mooie schoenen zullen u helpen om een perfecte houding aan te nemen en pijn in uw benen en rug te verminderen, zonder uw stijl op te offeren. We hebben twee essentiële kleuren: groen en rood!”

Comfort en stijl

Deze orthopedische mocassins met bloemen zijn het perfecte huwelijk tussen stijl en comfort. De mocassin is even elegant als trendy, want het orthopedische voetbed geeft u de best mogelijke nachtrust. Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabel en origineel paar schoenen.
Twee paar schoenen op de vloer. Eén rode en één zwarte met bloemen op de voorkant.

Zeer comfortabele mocassins

Onze orthopedische mocassins zijn ontworpen om comfort en elegantie te combineren. De binnenzool is uiterst comfortabel en ergonomisch en helpt de voetboog te ondersteunen. Deze mooie schoenen zullen u helpen om een perfecte houding aan te nemen en pijn in uw benen en rug te verminderen, zonder uw stijl op te offeren. We hebben twee essentiële kleuren: groen en rood!

Extra informatie

Seizoen

,

Materiaal