Leren plateauzolen voor dames met een witte kubusvoet
Damesschoenen met hakken van synthetisch leer
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Damesschoenen met hakken van synthetisch leer

119,90

Een gedurfde, moderne toets
Comfortabel en hoge kwaliteit
Zorgvuldig en duurzaam gemaakt
Tijdloos ontwerp

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze loafers met hak van synthetisch leer voor dames zijn de perfecte mix van stijl, comfort en elegantie. Deze mocassins, met hun hoge kwaliteit leer, bieden extra comfort en stijl voor de voeten. Het tijdloze ontwerp van de mocassins wordt versterkt door een plateauhak die een gedurfde, moderne touch aan het geheel toevoegt.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers met hak voor dames zijn het perfecte huwelijk tussen comfort en stijl. Deze kwaliteitsschoenen bieden extra comfort en flexibiliteit. Het tijdloze ontwerp van de mocassins wordt versterkt door een plateauhak die een gedurfde, moderne touch aan het geheel toevoegt.”

Een veelzijdig silhouet!

Onze loafers met hak hebben een veelzijdig silhouet dat goed past bij jeans, rokken of jurken, zodat u ze bij verschillende gelegenheden kunt dragen, van een avondje uit met vrienden tot een zakelijke bespreking. Deze loafers zijn verkrijgbaar in een reeks klassieke kleuren zoals zwart en bruin en kunnen gemakkelijk aan uw bestaande garderobe worden aangepast. Hun gladde, glanzende afwerking voegt een geraffineerd accent toe aan elke outfit, zodat u zich in stijl kunt onderscheiden.
Leren plateauzolen voor dames met een witte kubusvoet

Met zorg gemaakt

Deze loafers met hak voor dames zijn het perfecte huwelijk tussen comfort en stijl. Deze kwaliteitsschoenen bieden extra comfort en flexibiliteit. Het tijdloze ontwerp van de mocassins wordt versterkt door een plateauhak die een gedurfde, moderne touch aan het geheel toevoegt.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,