Twee mocassins op een beige-zwarte vloer met kwastjes, één liggend
Dames loafers met dikke hakken in neutrale kleuren
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Dames loafers met dikke hakken in neutrale kleuren

104,90

Veelzijdig en elegant
Met zorg en aandacht voor detail gemaakt
Tijdloos ontwerp
Dikke hakken zorgen voor extra stabiliteit

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Onze neutrale loafers met brede hakken voor dames zijn veelzijdige, elegante schoenen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Deze loafers bieden uitzonderlijk comfort, de hele dag door, met een tijdloos, klassiek ontwerp dat ze een perfecte keuze maakt voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze loafers met dikke hakken in neutrale kleuren voor dames zijn veelzijdige en elegante schoenen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Deze met zorg en oog voor detail gemaakte loafers zijn ontworpen om de hele dag optimaal comfort te bieden. Het lichte, elegante ontwerp maakt ze de perfecte keuze voor ruiters die zowel stijl als praktisch willen zijn. De slijtvaste huiden zorgen voor extra stabiliteit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diegenen die hun stiletto’s binnen handbereik willen houden.”

Uitzonderlijke duurzaamheid

Met deze mocassins kunt u ook comfortabel lange afstanden afleggen zonder in te leveren op stijl. De hoogwaardige constructie van deze mocassins garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals imitatieleer, waardoor ze lang meegaan. De neutrale, elegante loafers met hoge instap voor dames hebben ook subtiele details die ze tot een echte blikvanger maken.
Twee mocassins op een beige-zwarte vloer met kwastjes, één liggend

Perfect voor u!

Deze loafers met dikke hakken in neutrale kleuren voor dames zijn veelzijdige en elegante schoenen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke outfit. Deze met zorg en oog voor detail gemaakte loafers zijn ontworpen om de hele dag optimaal comfort te bieden. Het lichte, elegante ontwerp maakt ze de perfecte keuze voor ruiters die zowel stijl als praktisch willen zijn. De slijtvaste huiden zorgen voor extra stabiliteit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diegenen die hun stiletto’s binnen handbereik willen houden.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,