Op een witte achtergrond, 3 paar zachte zwarte, bruine en blauwe suède mocassins met zichtbare witte stiksels en een zilveren bit aan de bovenkant
Zachte suède mocassins voor babyjongens met zilveren studs
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Zachte suède mocassins voor babyjongens met zilveren studs

19,90

Lichtgewicht schoen
Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Compatibel met alle outfits
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mocassins van suède en katoen met zilverkleurige studs voor baby’s zijn de perfecte manier om de voetjes van uw kleintje op de grond te houden. Hoewel ze stijlvol zijn, zorgen de flexibele antislipzolen voor natuurlijke mobiliteit en effectieve bescherming, zodat kleine voetjes hun omgeving zonder beperkingen van gevaar kunnen verkennen terwijl ze leren lopen. De superieure verwerkbaarheid van de gebruikte materialen betekent dat ze duurzaam zijn en perfect voor intensief gebruik.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze sublieme suède mocassins met sobere zichtbare stiksels hebben een zorgvuldige afwerking die ze een elegante, verfijnde look geeft: een ideaal cadeau voor modieuze peuters en kleine dandy’s in de dop! U zult ook een zilverkleurig stukje aan de bovenkant willen toevoegen voor een extra vleugje elegantie.”

Veilig leren

Deze mocassins voor de eerste leeftijd zijn ontworpen om gemakkelijk aan te trekken, zodat uw baby ze in alle veiligheid kan dragen. Kleine rubberen nopjes zijn slim toegevoegd aan de buitenzool om ze antislip te maken en te zorgen voor goede stabiliteit en grip op alle oppervlakken, zodat er geen risico is dat uw baby uitglijdt wanneer hij zijn eerste stapjes zet.
0-63076a.jpeg
Op een witte achtergrond, 3 paar zachte zwarte, bruine en blauwe suède mocassins met zichtbare witte stiksels en een zilveren bit aan de bovenkant
0-c053f8.jpeg

Elegant ontwerp

Deze sublieme suède mocassins met sobere zichtbare stiksels hebben een zorgvuldige afwerking die ze een elegante, verfijnde look geeft: een ideaal cadeau voor modieuze peuters en kleine dandy’s in de dop! U zult ook een zilverkleurig stukje aan de bovenkant willen toevoegen voor een extra vleugje elegantie.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,